вторник, 8 февруари 2011 г.

Mожем ли да живеем без секс

Дали е възможно човек да не прави секс и все пак да остане в хармония със себе си? Дали е възможно човек да живее без да прави любов в съвременото и напреднало общество?
Според Фройд, които е основателя на психоанализата това не е възможно. Но въпреки тази теория има мъже, но и жени, които по собствено желание прекратяват сексуалните си контакти. Според фрои либодото е в основата на всичко, а именно вродената ни сексуално влечение. Според него това е енергията, която управлява всичко – изпитваме възбуда, която трябва да погасим. Ако това напрежение не бъде отпуснато, то ще сме напрегнати и нерни.
Има хора, които са били разочаровани от секса и заради това сами решават да се въздържат, тъй като не искат да бъдат отново разочаровани в сексуално отношение.  Те се опитват да заглушат “зова” на тялото им и потребностите му.
Жените имат по-разнообразна и шарена палитра на чуствата си и това е причината им да съ въздържат по-лесно от сексуални отношения. Но за мъжете секста е начин за доказване на мъжествеността им и им е нужен като наркотик. Но въпреки това има и мъже, които живеят без секс.
Правенето на любов не е жизненоважна необходимост като дишането напрмиер, но пък тя ни кара да живеем истибски пълноценно. Ако дълго време не сте встъпвали в сексуални отношения, то тялото Ви просто ще “заспи” и ще забрави какво е истинска наслада.
Бижута с кристали Swarovski и чешки кристал Preciosa. Уникати,масови колекции, разнообразие на моделите от бижута. Достъпни цени, промоции и отстъпки на бижута!
Бижута онлайн - онлайн магазин за бижута сваровски!

Няма коментари:

Публикуване на коментар