вторник, 8 февруари 2011 г.

Секс на раздяла

Секс на раздяла
Всяка раздяла между партьори е трудна и няма как да се даде рецепта, която да е универсална. Раздялата се преодолява по различен начин. Всеки преодолява раздялата по различен начин. Усештате първите признаци за предстощата раздяла – отдалечение, охладнване един към друг. След това поглеждате телефона си и разбирате, че той работи, но вече няма кои да Ви потърси. След няколко дни провеждате ужасния и мъчителен разговор и разбирате, че опасенията Ви не са били напразни. Но внезапно получавате неочаквано предложение от бившия – секс на радяла. Но добра идея ли е това?
Сексът няма да възобнови чувствата му
Ако имате надежди, че само с един страстен секс ще си върнете любовта му и всичко ще си е като преди, то бъркате ужасно много и по-добре да не излизате от Вас. Един страстен и може би дори мръснишки секс не биха накарли вече бившия Ви да се върне при Вас. Едва ли неговата свобода и сигурност би се разколебала от поредбата интимна нощ. Все пак колко жени са минали през леглото му – 30,40..? За съжаление заедно с другите му бивши не сте се превърнали в единствената и незабравимата жена. Едва ли с една нощ ще промените това.
Сексът за раздяла може само да събуди много тревоги и болка.
Така само ще възродите още повече старите си чуства. А веднъж като нахлуят, то трудно ще ги прогоните. Последната нощ няма да е незабравима и няма да е като преди. Чуствата вече са си заминали и няма как да ги върнете отново. Това ще бъде просто секс, а не любов. По-добре да не разваляте хубавите спомени, а не вашата връзка да завърши със секс-фиаско.
Ако искате да отмъстите на бившия си, то приемете секса и след това му освате малко пари на нощното шкафче, но не оставяйте много пари, за да не реши, че се е представил превъзходно. В този случай е важен жестът, а именно вашето надмощие над бившия. С парите казвате – “Не ми трябваш, но ако те посискам мога да те купя!”
Бижута онлайн - онлайн магазин за бижута сваровски!

Няма коментари:

Публикуване на коментар