вторник, 8 февруари 2011 г.

Еротичният масаж води до … нещо повече

Масажът е неповторимо изживяване и за двата пола, което несъмнено води до … нещо повече. Пипайте нежно, за да разберете кои са любимите места на партньора Ви.
Нужно Ви е…
Първото важно нещо за което ще трябва да се погрижите е стайната температура. Все пак искате да доставите удоволствие на човека до себе си, а не да се пъхне под завивките от студ. Второто важно нещо е качествено масло за масаж. Благодарение на него кожата ще стане по мека и нежна.
Освен това благовоните масла имат и друго много полезно своийство, а именно да въздействат на фантазиите на мъжа и жената. Много е добре да комбинирате жасминовото масло със сандаловото, но разбира се не прекалявайте.
Как правилно да го правите?
Винаги започвайте да масажирате от гкавата. Нежно и леко правете кръгообразни движения с върха на пръстите си. След това преминете на тила и гърба на партьора Ви. Натискайте малко повече отколкото преди, но не прекалено силно! След това минете на дупето с леки масажни движения, които да повишат градуса. Когато стигнете и до бедрата и по точно до вътрешната им страна, докосвайте много нежно… След това може да продължите и под кръста на партьора Ви… Там се иска да сте много нежни, за да накарате парньора Ви да се възбуди максимално!
Кое възбужда?
Според много двоики змиевидният масаж  е изключителялоно възбуждащ и за двата пола. Особенното при него е, че участва цялото тяло! За целта първо двамата партньори трябва да се намажат с масажно олио. След това единия партньор ляга по корем, а другия партньор ляга отгоре. Двамата партьори се извиват като змии един върху друг. Чуството е неописуемо, затова опитайте този масаж!
Бижута онлайн - онлайн магазин за бижута сваровски!

Няма коментари:

Публикуване на коментар