вторник, 8 февруари 2011 г.

Нежните женски звуци…по време на любов

Нежните женски звуци са неотмена част от секса. Някои пъшкат, дргуги дишат тешко, а трети викат от удоволствие. А каква е вашата половинка? Това един вид фактор за мъжа, а именно колко и е хубаво на партьорката и, а също така и се явява сексуален стимулатор за мъжа. Интересното е, че женските стенания възбуждат и стимулират не само мъжете, но и самоте жени. Активността на мъжа става по-голяма, темпото се усилва, а оттук и удоволствието се умножава многократно.
Когато жените са най-разгонени тогава те стенат по-силно, но също тогава и вероятността да заченат се увеличава многократно. Освен, че се увеличава мъжката активност по време на акта, нараства и плодовитоста му.
Всичко това е резултат, че задръжките падат, тялото се отпуска напълно и удоволствието нараства многократно. Стебабията се предизвикват от мозъка, а именно когато ни стане много хубаво започваме да стенем и пъшкаме от удоволствие. Това деиства като афродизиак на мъжа. Важно е обаче все пак стенанията да не приличат на крясък от филмите на ужасите, а да са нежни, за да възбидят и двата партьора максимално. Все пак никои не би искал да чува мъчене, пищене и все такива звъци, които по-скоро ще накарат “пакета” на мъжа да спадне.
Има и хора, които използват тези звуци, за да заглушат някои неприятни звуци – вагинално мляскане, попръцкване, шляпане на изпотени тела… Но както и да се погледне един “качествен” и страстен секс не може да е безшумен.
Понякога и мъжа стене, но е инетерсно, че жените не харесват много такива мъже. Но ако искате да имате пълноценен секс ще трябва да се съобразите с тези подробности, само този път или до другип, когато яе сте изгладили всички различия!
Бижута онлайн - онлайн магазин за бижута сваровски!

Няма коментари:

Публикуване на коментар