вторник, 8 февруари 2011 г.

Тайните на мръсния секс

Днес поведението на жените  е много по-разкрепостено от преди. Това е добра новина, но лошата е че 100 процента от жените са такива. Искта мръсен секс, но вашата половинка не Ви  го дава, тогава екипа ни е на помощ с нашите съвети.
Обикневено се оказва, така че една жена е много по-склонна да експериментира в секса отколкото партньора и предполага. Дори и с твоята партньорка да правите така наречения „стандартен секс“ има начин да я предразположиш към по мръсни изпълнения.
Говорете й мръсно
Всяка жена обича да е желана и това много ги възбужда и ги кара да покажат на какво са способни в леглото. В началото трябва да се започне по-леко, но ако видиш че наистина и харесва, то започни да ставаш по-настъпателен.
Споделяйте фантазиите си
Не е нужно да си говорите за секс само, когато сте в леглото. Намирайте време и желание да споделяте фантазиите си и какво бихте искали да опитате заедно. Но в никакъв случай не споделяй какви мръсотии точно си правил с другите си партньорки. Това в никакъв случай няма да Ви помогне, а само ще деамбицира партньорката Ви. Дори да се направи на много потресена, тя ще поиска да изпълни всяка ваша фантазия.
Разпитвайте я какви са нейните фантазии
Нека тя ти разкаже за какво винаги си е мечтала и какво си фантазира докато мастурбира . Накарай я, предразположи я да ти разкаже възможно повече от секс мръсотиите, които и се въртят в главата.
Бъди инициатор
Запомни, че мъжът винаги е бил и ще е инициатор за мръснишките номера, тоест инициативата трябва да е от негова страна. Ако партньорката Ви е срамежлива, то не очаквай разбира се тя да направи първата крачка. Дори и да се сеща за много мръсни номера не би го казала, освен ако… не види зелена светлина от твоя страна. Така може да те изненада много и да изпълни всяка твоя фантазия!
Бижута онлайн - онлайн магазин за бижута сваровски!

Няма коментари:

Публикуване на коментар