вторник, 8 февруари 2011 г.

Бижуто като еротичен сигнал

Бижутата могат да бъдат носени по много различни начини, но причината хората и най-вече нежния пол да украсява тялото си е бижута е, че те носят еротичен подтекст. Освен това ако бижуто е поставено правилно, то може да украси много жената и да подчертае нейната секстапилност, да покаже нейния характер и нейната мотивация.
Винаги, когато човек избира бижу тои се води от това, то да му хареса, тоест бижуто изразява много точно харектаре на своя притежател.  Когато човек избира бижута, то трябва да емоционално и еротично съгласувано с характера на човека. Бижуто е еротичния изказ на тялото!
Има значение къде се носи бижуто. Все пак подтекста може да е различен, ако бижуто се носи на глезена, на ръката, на корема, на шията. Един нежен пръстен може да носи съвсем различен подтекст в зависимост от това на кой пръст се носи.
Само онези хора, които могат правилно да комбинират бижутата с харатера на своята личност, така че бижутата да украяват цялото тяло, само той истински разбитра езика на красотата, хармонията в живота!
Бижута онлайн - онлайн магазин за бижута сваровски! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар