вторник, 8 февруари 2011 г.

Какъв е вашия избор – порно или реален секс?

В днешно време се забелязва тенденция, а именно това че младите правят 4-5 пъти по-малко секс от своите родители. Порно филмите си заливат от всяка една страна, но въпреки това младото поколение се отдава все по-малко на сексуални удоволствия. Днес секса е по-скоро на принципа “ От вратата за краката“.
Според учените преди сто години хората са правели четири пъти повече секс от сега. Но всеки от нас се пита каква ли е причината за това…Едната  забързаното ежедневие на хората, а освен това и всички нови удобства, които са навлезли изцяло в живота – дискотеки, телевизия, кино, интернет…
Учените дори доказват това в цифри, а именно сега младите се отдават на секса 4200 пъти, а нашите родители и баби са правели секс цели 17 000 пъти.
Но и днес има хора които са направо пристрастени към секса и не могат без него. Около шест процента от хората са такива. Те са като наркомани, за тях секса е като опиат без които просто немогат. Причината за това е, че при изпитването на оргазъм се стимулира областа от мозъка, която се стимулира и при употребата на хероин.
Опасността от порнофилмите е, че човек може да се пристрасти към тпх и да ги възприема за реалност, а не за игра пред камерата. Нормално е да се гледа порно един път седмично, но не и един път на час. Тази опасност е по-скоро за мъжете, тъи като те по-лесно се пристрастяват към порно филмите.
Важно е, че в повечето случай младите успяват да разделят невъзможните изискванип на екрана и истинския сексуален контакт.
Бижута онлайн - онлайн магазин за бижута сваровски!

Няма коментари:

Публикуване на коментар