вторник, 8 февруари 2011 г.

Еротична кухня

Всеки е чувал за думата афродизиак. Това са вещества, които стимулират поливата активност и усилват половото влечение.
В кухнята ни също има много продукти, които стимулират половата активност. Такива са например кисело млечните продукти, например кашкавал, йогурт и извара.
Храна, с която се храним трябва да съдържа много витамини, а в това число и витамините на размножаването – А и Е. В най-голямо количество тези витамини се съдържат в черния дроб на много видове риба, яйцата и морковите.
За половата възбуда на всеки човек е много важно да се консумират храни богати на витамин В. Той се съдържа в картфите , рибата и бобовите култури.  Също така е нужно еротичната храна да съдържа достатъчно мазнини, въгкехидрати и белтъчини.
За приготвянето на много от еротичните ястия е необходимо да се използват екзотични чстия като например фазана, а за направта на любовна напитка е нужно камилско мляко. В древността са използвали наркотици за повишаването на половата активност. В европа например са използвали много често трюфелите, за да повишат половата си активност.
И сега и преди горчицата, хрянът, хрянът, чубрицата, целината и джодженът са се използвали за стимулиране на половото влечение.
Капучиното (името му идва от създателите му, а именно монаси от ордена на капуцините) също много помага за увеличаване на сексуалната активност както на мъжетете, но така и на жените. Знахарите пък са на мнение, че храни  като мед, орехи, зехтин, пшеничени зърна и банани също спомагат за увеличение на сексуалната активност. Но никои не би спорил, че кралят на афродизиаците е женшенът, които дори и след 4000 години не е загубил своята сила. Към сладострастие между мъжа и жената също помагат и храни като орех, карамфил, пипер и шафранът.
Бижута онлайн - онлайн магазин за бижута!

Няма коментари:

Публикуване на коментар