вторник, 8 февруари 2011 г.

Бижутата и аксесоарите правят жените неотразими

Много от мотивите от 60-те години се завърнаха на мода, но не само в облеклата, но и в аксесоарите и бижутата, които са необходим аксесоар към всяка дреха. Много момичета са “болни” на темата бижута за коса.
Отново са модерни цветните дрехи и то най-вече червеното, зеленото и цикламеното. Червения цвят олицетвпрява съблазнителността на жената и затова дрехите в този цвят са най-търсени. За специални случаи се набляга на бижута за коса със сребрист, блестящ или златен цвят. Тези бижута са необходимост както за вечерни тоалети, но така и необходимо допълнение към диско- облеклото. Много актуално бижу за косата е диадемата.
Неотменна част от лентите са панделките, които се срещат често и върху диадеми. Те придават леко детинско излъчване и внасят допълнителен чар. Освен това са неотменна част от аксесоарите за коса. Изображенията върхи всякакъв материал на дрехите са изместени от мънистата.
Ако косата Вие много обемна, то един необходим аксесоар за Вас е щипката от тип бумеранг, тъй като благодарние на нея обема малко спада.
Ластиците с мъниста, пера, камъни и пера са много актуални, особенно през горещите летни дни.
Бижута онлайн - онлайн магазин за бижута сваровски!

Няма коментари:

Публикуване на коментар